Postani Rafting/Kayaking vodič!
Tražimo M/Ž osobe za sezonski rad na rijeci Kupi i Mrežnici. Početak rada odmah. Posao je baziran na rijeci i u prirodi. Osobe će biti odgovorne za zadatke vezane za organizaciju i provođenje naših turističkih programa, vođenje programa na rijekama Kupi i Mrežnici (rafting, kayaking, ...) te provođenje team building programa, komunikaciju s klijentima i mogućim klijentima te drugim vodičima, brigu o opremi, sigurnosti na izletima i timing-u.
 
Osiguravamo vam smještaj ako niste iz blizine Severina na Kupi kao i naknadu za prijevoz te prethodnu obuku od strane licenciranih vodiča sa međunarodnom rafting licencom te stručno licenciranje od HGK-e na trošak tvrtke. Također, osiguravamo svu potrebnu opremu za rad.

Naknada za rad je u visini prosječne naknade za ista ili slična radna mjesta na području EU.
 
Profil zaposlenika
Potrebna stručna sprema: min. SSS - srednja stručna spremas ili student
Potrebne godine iskustva: Manje od jedne godine
Znanje jezika: engleski, svaki dodatni je prednost
Vozačka dozvola: B kategorija je prednost
Rad na računalu: osnovno
 
Potrebna znanja i vještine: Iskustvo u istim ili sličnim poslovim rada s turistima je prednost. Završeno sportsko usmjerenje po mogućnosti neki sportski tečaj, bavljenje s nekom od outdoor aktivnosti ili član GSS-a je prednost. Odgovorna, komunikativna, sportski nastrojena osoba spremna na izbivanje od kuče na nekoliko mjeseci.
 
Vrsta zaposlenja:
Rad na određeno vrijeme
Honorarni posao
Studentski posao
 
Pošalji svoj CV sa slikom te motivacijsko pismo na info@kupa-sports.com
Toni Outdoor Guide
Harry Outdoor Guide
Marijan Secen Guide and Founder