Uvjeti poslovanja

1.Rezervacija

Razervacijom kupac zaključuje ugovor o suradnji s tvrtkom Turizam Kupa Sport ili Sport Aktiv j.d.o.o. Rezervacijom se smatra: ispunjeni obrazac za rezervaciju na ovoj internet stranice, e-mail potvrda rezervacije na temelju poslane ponude te uplata avansa na žiro račun, rezervacije putem drugih internet portala koji nude naše usluge..

2. Ulaznice/bonovi

Nakon rezervacije kupac dobiva jedan bon/ulaznicu za ugovorenu uslugu ili u slučaju Team building programa e-mail potvrdu rezervacije termina. Kupac ostvaruje pravo na uslugu sukladno rezervaciji. Korisnik je usluge osoba/tvrtka čije je ime navedeno na bonu/ulaznici/e-mail potvrdi tijekom rezervacije. Po dogovoru se bonovi/ulaznice mogu prenositi na treće osobe.

3. Plaćanje

Sva će se plaćanja obavljati preko IBAN žiro računa tvrtke ili putem online kupnje (karticama, Paypal ili Banksoft servisima za plaćanje) na našim stranicama u 100% iznosu prije dolaska na izlet. U slučaju grupnog dolaska (+20 osoba), Team building programa i Višednevnih programa plaćanje se vrši kod rezervacije termina 40 % ugovorenog iznosa programa po poslanoj Ponudi/Predračunu, a ostatak iznosa po izvršenom programu po poslanoj finalnoj fakturi..

4. Storniranje

Aktivnost koju je kupac rezervirao i zbog nekog njegovog razloga želi stornirati može to učiniti do 8 dana prije dogovorenog termina ako istovremeno rezervira slijedeći slobodni termin. Avans se tada prebacuje za rezervaciju drugog termina. Ako to ne učini do 8 dana prije dogovorenog termina kupac gubi pravo na povrat avansa..

5. Izostanak

Ako se u dogovorenom terminu kupac ne pojavi, tada gubi pravo na korištenje usluge te gubi pravo na povrat uplačenih sredstava.

6. Ugovaranje termina

Termin će se ugovarati preko službenih e-mail adresa naše tvrtke ...@kupa-sports.com ili preko online buking sistema na našim interent stranicama. Termin je obavezan uz uvjet da vremenske prilike omogućuju realizaciju usluge. Rafting ili Kajaking izlet se ne otkazuju u slučaju kiše. Priređivač provjerava mogućnost održavanja te odlučuje u interesu sigurnosti sudionika, je li izvedba moguća te osigurava opremu (neoprenska odijela i cipele) za hladnije vremenske prilike..

7. Otkaz usluge

U slučaju više sile (opasne vremenske prilike, olujnog vjetra, ekstremno visokog vodostaja ili hladoče ispod 5 stupnjeva C) Priređivač može otkazati izlet/priredbu bez prethodne najave te prema svojim mogućnostima ponuditi zamjenski termin. Ako se o zamjenskom terminu ne bi postigao dogovor, obje strane imaju pravo otkaza ugovora. U tom slučaju kupac ima pravo na 100 %-tni povrat sredstava.

8. Isključenje iz sudjelovanja

Priređivač može isključiti kupca iz aktivnosti ako bi sudjelovanje bilo opasno po procjeni Priređivača ili treće osobe. Priređivač prije realizacije usluga posebno provjerava je li kupac fizički spreman za sudjelovanje u aktivnosti. Alkoholizirani kupci ili oni koji ne ispunjavaju fizičke preduvjete isključit će se iz sudjelovanja u aktivnosti prije početka. U ovom se slučaju isključuje naknada cijene plaćene za izlet/priredbu.

9. Zaključne odredbe

Isključivo se primjenjuje pravo Republike Hrvatske