Team Building

U ponudi imamo nekoliko Team building programa koje vam možemo ponuditi u jednodnevnom ili višednevnom dolasku. Gorski Kotar i Lika nude veliki potencijal za mnoge programe. Suradnjom sa lokalnim hotelima ponudit ćemo vam jednodnevne ili višednevne programe sa kongresima ili raznim radionicama. Važno je napomenuti da sve programe odrađujemo u vlastitom aranžmanu bez posrednika.

Naš kamp nedaleko od Broda na Kupi početna je baza za rafting na obližnjoj rijeci Kupi i najboljoj rafting dionici na toj rijeci, Osilnica-Brod na kupi. Ugodna hladovina uz riječicu Kupicu predivni je ambijent za ručak u prirodi ili uz živu muziku. Možete igrati Paintball na našem poligonu, igrati Seosku olimpijadu, pripremati kotlić.  Imati trekking na obližnja izletišta: Zeleni Vir i Vražji prolaz te izvor rijeke Kupice ili u Nacionalni park Risnjak. Sa kombinacijom dva ili više programa sa smještajem u pansionima, kućama za odmor, hotelima ili u šatorima u kampu možemo vam ponuditi vikend Team building. Za vas organiziramo ei transfere do nas, obroke, zabave i ostalo.

Prijedlozi Team building programa:

Ukoliko se odlučite za jednodnevni dolazak ili višednevni zabava je zagarantirana i vaš će se tim zaposlenika osvježiti od svakodnevnog stresa i obaveza na radnom mjestu. Team building preporučujemo barem dva puta godišnje kako bi zaposlenici imali što veću motivaciju i bolju timsku suradnju.

U PONUDI NUDIMO SMJEŠTAJ U PL. DOMU, PANSIONIMA ILI HOTELU!

Obratite nam se sa povjerenjem i računajte na našu profesionalnost i iskustvo.

Jednodnevni

1.RAFTING – RUČAK – SEOSKA OLIMPIJADA 10.00 – 18.00h
2.RAFTING – RUČAK – PAINTBALL 10.00 – 18.00h
3.RAFTING – RUČAK – PRIPREMANJE KUHARSKOG KOTLIĆA 10.00 – 19.00h
4.SEOSKA OLIMPIJADA – RUČAK – TREKKING & HIKING 10.00 – 18.00h
5.PAINTBALL – RUČAK – TREKKING & HIKING 10.00 – 18.00h
6.SEOSKA OLIMPIJADA – RUČAK – PAINTBALL 10.00 – 18.00h
7.PAINTBALL – RUČAK – ADRENALINSKI PARK 10.00 – 18.00h
8.SEOSKA OLIMPIJADA – RUČAK – ADRENALINSKI PARK 10.00 – 18.00h

Višednevni

1. DAN RAFTING – RUČAK – SEOSKA OLIMPIJADA – NOĆENJE 2.DAN PAINTBALL ILI PRIPREMANJE KUHARSKOG KOTLIĆA ILI TREKKING & HIKING – RUČAK
1. DAN RAFTING – RUČAK – PAINTBALL/SEOSKA OLIMPIJADA – NOĆENJE 2. DAN ADRENALINSKI PARK ILI SPELEO AVANTURA
1. DAN NOĆENJE, 2. DAN AKTIVNOST – RUČAK – AKTIVNOST – ODLAZAK ILI NOĆENJE